Μαρίνα Μπράιλα, Κωνσταντίνος Οικονόμου, Δώρα Στοῒμενίδου: Φύγαμε για ελληνικά!

Off we go to learn Greek CoverΜαρίνα Μπράιλα, Κωνσταντίνος Οικονόμου, Δώρα Στοῒμενίδου, Φύγαμε για ελληνικά! Αθήνα, Οσελότος 2013, σελ. 96 (ISBN: 978-960-564-029-3).

Περίληψη:

Το ‘Φύγαμε για ελληνικά!’ είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους μαθαίνουν τα ελληνικά ως ξένη ή δεύτερη γλώσσα και βρίσκονται ήδη σε ένα μέσο επίπεδο εκμάθησής τους (B1). Στόχος του είναι να βοηθήσει το μαθητή να βελτιώσει τις δεξιότητές του στην κατανόηση γραπτού και ακουστικού λόγου καθώς και να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του. Στις 12 ενότητές του εξετάζονται θέματα από την καθημερινή ζωή, που συμπληρώνονται με στοιχεία και πληροφορίες πολιτιστικού ή κοινωνικού χαρακτήρα. Στο τέλος του, βρίσκει κανείς τα κείμενα των ακουστικών ασκήσεων, τις απαντήσεις όλων των ασκήσεων του βιβλίου καθώς και επιλεγμένο λεξιλόγιο μεταφρασμένο στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά. Η έκδοση συνοδεύεται από CD –συμπεριλαμβάνεται στην τιμή– με όλα τα κείμενα των ενοτήτων.

Ιστότοπος βιβλίου (πληροφορίες διαθέσιμες στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά): http://www.fygamegiaellinika.com

Σελίδα του βιβλίου στο Facebook: https://www.facebook.com/fygamegiaellinika

 Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: fygamegiaellinika@gmail.com



Κατηγορίες Nέες εκδόσεις