Επιδοτήσεις για τη συμμετοχή στο Συμπόσιο του MGSA στο Σακραμέντο Καλιφόρνιας


Tο Συμπόσιο
του MGSA στο Σακραμέντο Καλιφόρνιας θα διεξαχθεί στις 7-10 Νοεμβρίου του 2019.
Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το Συμπόσιο ΕΔΩ 

Η Tοπική Oργανωτική Eπιτροπή του συμποσίου της MGSA το 2019 είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα επιδοτήσεων για ταξιδιωτικά έξοδα (travel grants), για άτομα που θα συμμετάσχουν με ανακοίνωση στο συμπόσιο στο Σακραμέντο της Καλιφόρνιας.

Υπάρχουν 25 διαθέσιμες επιδοτήσεις, των $750.00 ή των $1.000,00, που στοχεύουν στο να καλύψουν μέρος του κόστους μετακινήσεων και διαμονής στο Σακραμέντο. Οι υποψήφιοι για τις επιδοτήσεις πρέπει να ταξιδεύουν από χώρες εκτός της Βόρειας Αμερικής και να έχουν θέση μερικής ή πλήρους απασχόλησης σε πανεπιστήμιο, αρχείο ή ερευνητικό κέντρο εκτός Καναδά και Ηνωμένων Πολιτειών. Προσκαλούμε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που, λόγω αυτών των προϋποθέσεων, δεν μπορούν να κάνουν χρήση αυτών των επιδοτήσεων, να υποβάλουν αίτηση για τις επιδοτήσεις Μεταπτυχιακών Φοιτητών της MGSA (MGSA Graduate Student Grants).

Η αίτησή σας για τις επιδοτήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνει τις εξής πληροφορίες:

Το όνομά σας και το πανεπιστήμιο/αρχείο/ερευνητικό κέντρο στο οποίο απασχολείστε.

Έναν υπολογισμό των εξόδων μετακίνησης και διαμονής για τη συμμετοχή σας στο συμπόσιο.

Αν λάβετε χρηματική υποστήριξη από το πανεπιστήμιο/αρχείο/ερευνητικό κέντρο σας, το συνολικό ποσό στο οποίο ανέρχεται αυτή η υποστήριξη.

Το ποσό το οποίο επιθυμείτε από τις επιδοτήσεις για ταξιδιωτικά έξοδα ($750.00 ή $1.000.00).

Πρόσθετες παρατηρήσεις ή πληροφορίες που θέλετε η επιτροπή να λάβει υπόψη της.

Οι αιτήσεις για αυτές τις επιδοτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως την 1η Απριλίου 2019.  Τα ονόματα των επιτυχόντων για τις επιδοτήσεις θα ανακοινωθούν μέχρι τις 15 Μαΐου 2019. Οι επιτυχόντες θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους στο συμπόσιο στο Σακραμέντο, κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

Η εγγραφή ως μέλος της MGSA δεν αποτελεί προϋπόθεση για την υποβολή πρότασης για ανακοίνωση ή για πάνελ στο συμπόσιο. Ωστόσο, μετά την αποδοχή των προτάσεων, οι ομιλητές θα πρέπει να γίνουν μέλη μέχρι την 1η Ιουνίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις τους στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:

MGSASacramento2019@gmail.com



Κατηγορίες Ειδήσεις