Days of Art in Greece

Η έκδοση Days of Art in Greece είναι η μοναδική που συστηματικά ασχολείται με θέματα ανθρωπιστικών σπουδών και με την ιστορία των γραμμάτων και των τεχνών στη χώρα μας από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας. Παρουσιάζει δοκιμιακά άρθρα για την εκπαίδευση, την αρχιτεκτονική, τη λαογραφία, την ιστορία, την αρχαιολογία. Προβάλλει επισκέψιμους χώρους τέχνης, πινακοθήκες, μουσεία, βιβλιοθήκες, αρχεία, ενάλια αρχαιολογία, προσκυνηματικούς προορισμούς.

Στην ύλη μπορούν να συμπεριληφθούν ενυπόγραφα άρθρα μελών του ΕΕΝΣ μετά από συνεννόηση σχετικά με έκταση και χαρακτηριστικά του κειμένου.

Η έκδοση είναι δίγλωσση, ελληνικά – αγγλικά, με πάνω από 500 φωτογραφίες, σχήμα 17×24 εκ, ραυτοκολλητό, εξώφυλλο ματ και γυαλιστερή πλαστικοποίηση, 224 σελίδες σε χαρτί garda pad και 48 σελίδες σε χαρτί γραφής.

Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι έχει πετύχει σημαντικότατες συνδρομές σε βιβλιοθήκες, μουσεία και πανεπιστήμια του εσωτερικού και εξωτερικού όπως είναι το Τμήμα Ελληνικών Σπυδών του Πανεπιστημίου Harvard Ναύπλιο, η Βιβλιοθήκη της Σχολής ΣαχέτιΓιοχάνσεσμπουργκ η Γεννάδιος Βιβλιοθήκη, Ελληνοαμερικανική Ένωση, Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, Βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης, το Μουσείο MAK (Museum of Applied Arts) της Βιέννης και το Department of Anthropology and Archaeology of the University of MissouriSt. Louis, σε βιβλιοθήκες αναγνωρισμένων σχολείων όπως το Αρσάκειο, το Κολλέγιο Αθηνών κτλ. Η έκδοση συνεργάζεται με πρεσβείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επίσης διανέμεται μαζικά ως δώρο δημοσίων σχέσεων σε σημαντικούς φορείς όπως η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, η περιφέρεια Κρήτης, ο ΕΟΤ κτλ.

Με εκτίμηση, Μαρία ΠαπαδογιάννηDays of Art on Greece

Καρνεάδου 44, ΤΚ 10676, Αθήνα
Τηλ. +30 210 7291260
Email: m.papadog@gmail.com

 



Κατηγορίες Nέες εκδόσεις