Επιστημονική ημερίδα για τον Χρήστο Μαλεβίτση (πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος)

Επιστημονική ημερίδα για τον Χρήστο Μαλεβίτση (πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος)

Ημερομηνία: 1.11.2017

Τόπος: Αθήνα

Με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Χρήστου Μαλεβίτση, το Φρέαρ, σε συνεργασία με την Εταιρεία Φίλων Χρήστου Μαλεβίτση, προτίθεται να διοργανώσει επιστημονική ημερίδα στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2017. Για το λόγο αυτό καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να συμμετάσχει με Ανακοίνωση 15-20΄, να εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής σε μία από τις ακόλουθες Θεματικές Ενότητες:

α. Ο φιλόσοφος Χρήστος Μαλεβίτσης

β. Ο μεταφραστής Χρήστος Μαλεβίτσης

γ. Ο δοκιμιογράφος Χρήστος Μαλεβίτσης.

Την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου αποτελούν οι Κώστας Ανδρουλιδάκης(καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης), Γιώργος Κεντρωτής (καθηγητής Θεωρίας της Μετάφρασης, Ιόνιο Πανεπιστήμιο), Δημήτρης Κόκορης (επίκουρος καθηγητής Νεοελληνικής Γραμματείας, ΑΠΘ), Virginia López Recio (νεοελληνίστρια, δε Φιλολογίας, διδάσκουσα στό ΕΑΠ), Μόσχος Μορφακίδης (καθηγητής Ελληνικής Φιλολογίας, διευθυντής Κέντρου Βυζαντινών, Νεοελληνικών και Κυπριακών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Γρανάδας), Δημήτρης Αγγελής (δρ. Φιλοσοφίας, διευθυντής περιοδικού Φρέαρ).

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τον προκαταρκτικό τίτλο της ανακοίνωσής σας έως το τέλος Ιουλίου 2017, με επεξηγηματική περίληψη έως 50 λέξεις και με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση frear.gr@gmail.com.

http://

Loading Map....